Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Edisi mengutuk : Fasha sandha menang anugerah pelakon paling popular.

Jika korang ialah peminat fasha sandha, sila baca post neh. Post neh memang ditulis untuk peminat-peminat fasha sandha. Baru 7,8 minit yang tadi si fasha sandha di umumkan untuk aktress yang paling popular. Member aku cakap bagi kategori drama. Aku tak tengok pun ketika nama calon di umumkan. Aku sibuk depan pc neh hah. Sibuk cari cerita. Yang buat aku berlari menonong ke depan ble aku dengar nama fasha sandha di sebut. Bengkek beb. 

Siyes aku geram betul. Memang betul aku minat fasha sandha. Aku minat mengutuk fasha sandha neh. Heh. Tapi jangan risau, aku tanggung risiko dosa aku sendiri. Dan korang pun kena tanggung risiko dosa korang sendiri. Heh.

Aku takmo dia menang. Siyes. Aku tak boleh blah ble dengar dia menang. Aku takley terima hakikat dia masih menang. Aku macam tak percaya ble dapat tahu dia masih ada peminat. Gile siot. Macam mana orang malaysia leh minat artis macam tue? Dah takde pelakon yang berbakat ke kat malaysia neh?? Yang tak mengada-ngada dan mengedik? Yang tak suka bersosial dan pakai seksi? Dah pupus ke woittt?

Okey.. okey.. aku akui aku tak tahu pun senarai calon bagi kategori tue. Aku mengumpat fasha sandha tanpa tahu siapakah pesaing-pesaing dia.Apa yang pasti aku memang tak puas ahti ble tahu dia menang. Kepada peminat yang suka undi mengundi, tolonglah undi pelakon lain pula. Tak jemu ke korang si fasha sandha tue menang? Fasha neh popular atas sebab apa sebenarnya? Aku macam blur ble tahu dia masih ada ramai peminat. Adakah sebenarnya dia undi diri dia sendiri? Boleh ke buat macam tue sebenarnya? Aku patut amek tahu benda alah neh start tahun depan.

Mungkinkah aku patut start undi artis lain pada tahun depan? Boleh ke buat undian online ke? Aku patut amek tahu bagi memastikan fasha sandha kalah tahun depan. Siyes. Sakit betul aku dengar ble tahu dia menang. Gile dowh..

Peminat-peminat fasha sandha, korang dah minat artis yang salah lah. Cuba lah korang fikir balik. Korang minat artis yang pro maksiat umpama korang sokong maksiat gak. Aku tahulah korang seme takde niat nak sokong maksiat tapi tengoklah dengan mata terbuka si fasha tue artis yang macam mana? Ada otak fikirlah woitt..

Arhhhh sudah.  Aku patut menamatkan rasa marah aku terhadap kemenangan fasha sandha sebentar tadi. Aku bagi korang tengok satu gambar fasha sandha. Tengoklah puas-puas. Tang mana dia bagus kat lakonan dia aku taktahu. Yang aku tahu peminat fasha memang bodoh sebab undi fasha. Tamat.




Sumber gambar : sini.

Nota : fasha dah blocked aku dari page dia. Kalau tak mmg aku nak secara langsung je bercerita dengan dia yang aku tak suka dia menang. Heh.

Nota buat fasha : kalau fasha dah bertaubat, sila maafkan aku atas artikel neh dan artikel2 berkaitan ko.

Nota buat peminat fasha : Kalau korang marah sbb aku cakap korang bodoh, silalah maafkan aku gak. Heh.

Ameno : Pakai bra sambil berjalan2.. sempoiii..

Does this video mean that we're racist? Wait, look closer…