BLOG SEDANG DIKEMASKINI..

Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.
@ WhatsApp 013-3689280

Kereta mewah anak bekas menteri besar..

10:36:00


Kat atas neh ialah gambar sebuah kereta mewah. Kereta mewah ini dimiliki oleh jejai. Jejai ialah kekasih kepada fasha sandha [dah sambung balik dah weh]. Dan jejai juga adalah anak kepada bekas menteri besar perak. Salah ke anak bekas menteri ada kereta mewah?

TAK SALAH pun..

Lihat bawah ;


Yang neh kereta jejai gak. Memang lawa. Agak2 korang dia bayar cash ke apa? Bukanlah aku nak cakap pasal rupa dia.. tapi aku rasa pompuan dok tergila-gila kan dia pasal duit kot.. 

kah kah kah

Jangan marah arhhh...

Klik sini untuk melihat gambar2 kereta jejai

Ameno : Aku nak jadi anak bekas menteri gak arhh..

You Might Also Like

0 comments

Komen mestilah berkaitan dengan artikel.Kalau nak maki hamun ke (kalau dah geram sangat neh) sila maki hamun saya je, janganlah maki hamun ataupun babitkan ahli keluarga saya dalam neh. Tak kan itu pun nak di ajar lagi? Masing2 dah besar. Kalau tak suka saya, so sila lah kutuk2 saya.. apa kena mengena family saya dalam neh? sebarang cadangan, kritikan, tempahan iklan dan segala berita boleh je hubungi saya di sini orderonline2010@gmail.com

Segala penulisan di dalam blog ini mewakili pandangan peribadi saya [dan beberapa penulis lain] dan bukan mewakili mana2 parti/pemimpin/ataupun mana2 individu.

Segala komen yang anda tulis di sini tidak menjadi tanggungjawab penulis jika berlaku apa2 perkara kelak. Sendiri komen sendiri tanggung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Innity Sponsor

Langit Terbuka

Followers