Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Gambar Rosmah Mansur berfashion di hawaii.




Ini ialah mem rosmah kita ketika baru tiba di hawaii. Dia telah memakai selendang satu set dengan warna baju dia. 

Peh.

Cun gila. Idola aku mem rosmah neh. Bukan senang nak jadi cantik bila usia dah masuk 50an ++.

Dan perhatikan pula di bawah neh. Gambar ketika mem rosmah dan najib hadiri persidangan APEC di hawaii.




Rupanya selendang yang selalu dipakai oleh rosmah ada pelbagai kegunaan. 

Wahhhh.. 

terbaik punya isteri piem. Kadang2 boleh letak di kepala. Kadang2 boleh letak di perut. Dan kadang2 mungkin boleh letak di tempat lain. Kreatif gile arh mem rosmah neh. Tak sia2 aku jadi pengikut tetap dia. Banyak yang aku boleh belajar rupanya.

kah kah kah

Pernah dengar waikiki shopping? Dengar cite ia syurga membeli belah. 

Peh. 

Rosmah. Dah dekat tue. Apa lagi. Gunakanlah skill mem sekarang. Itulah kehebatan mem. Kami rakyat malaysia berbangga dengan bakat semulajadi yang mem miliki itu. Harap lepas shopping sakan boleh larh pamerkan apa yang mem beli tue. Just nak tahu citarasa orang kaya macam mem. Biasalah mem, tak dapat beli dapat tengok pun jadi larh.

kah kah kah

Ameno : Program Permata makin menyepi sekarang. Biasalah. Mem sibuk buat kerja2 najib.. kan mem kan? hahhha..

JUAL SEKALI, UNTUNG BERKALI2, DAPATKAN FORMULANYA DISINI