Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Gambar lucah Adam Adli tersebar.

Wowww...

Ini ialah gambar yang sangat .. gulp.. terkesima aku beb. Tatau nak cakap apa lagi dah. Aku hanya mampu geleng2 kepala jek. Siyes neh beb. Siyes. Terkejut ada, trauma pun ada.. senang cakap macam2 ada..

Korang tengok sendiri di bawah neh ;


Lihat gambar di atas neh? Sorry aku terpaksa sensor sebab ia lucah yang amat. Keji dowh.. nampak gile adegan tue.. sial punya gambar. Nak tahu dari mana gambar neh aku dapat dan siapa yang sebarkan ia? Boleh. Lihat bawah neh ;











Time neh larh tiba2 si adam adli seorang gay.

Time neh larh tiba2 si adam adli seorang pelucah.

Time neh larh tiba2 seme yang buruk, jahat dan gampang pasal adam adli tiba2 keluar.

Time neh larh tiba2 bloggers umno boleh dapat gambar lucah adam adli.

kah kah kah

Lawak siot. 

Sapa parpu kari neh? Dia ialah blogger umno yang pemabok. Dia dikantoikan oleh TPU sebagai peminum arak. Time neh maybe dia tengah minum arak sambil2 search gambar lucah. Last2 terjumpa gambar di atas [no 1] neh dan tiba2 je ibarat magic.. tinggg.. adam adli seorang gay? Posting mengaitkan adam adli seorang gay [mereka menulis seolah2 adam adli dipercayai gay] telah tersebar di dalam pelbagai blogs umno. Tujuan nya nak mengaitkan adam dengan dsai [isu liwat].

Begitu senang mereka menulis tanpa ada rasa malu dan segan. Adam adli hanya turunkan bendera jek tapi perlu ke nak fitnah dia bagai? Adakah umno sudah terdesak sebab dah takde isu langsung nak serang pembangkang?

Tengok sekali imbas pun tahu itu bukan adam adli. Apatah lagi nak suruh orang bersumpah bagai [ruangan komen dalam blog parpukari]. Dah tak hairan lagi kenapa blog parpu kari malap. Orang tak hingin baca posting fitnah bhai. Tapi yang lebih lawak.. ada juga orang bengap yang percayakan fitnah2 lue. 

Kah kah kah
Sadis.

Ameno : Apa pun tak boleh.

8 Affordable Beach Destinations For A Relaxing Getaway

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...