Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

1Malaysia kutuk fasha sandha putus cinta!

Aku sebenarnya kecik ahti dengan artis kesayangan no 1 aku si fasha sandha neh. Kalau korang nak tahu baru2 neh [takdelah baru sangat pun] aku tengok dalam galaksi [tak silap aku waktu siang mungkin ulangan kot atau dah bertukar siaran] ada disiarkan pengakuan fasha yang dia dan jejai masih stay as couple lagi.

Mereka tak putus pun dan seme tue adalah gossip semata2. Gitulah lebih kurang jawapan si fasha neh. Tup2 baru aku tahu, kejap2 neh juga lebih kurang dekat sejam larh [neh entry yang aku tulis balik akibat blackout 15 minit yang lepas, rasa nak buat lagu maki tnb larh plak] menerusi tajuk blog beautifulnara [baca tajuk je beb pasal excited sangat nak buat dosa mengumpat] rupanya si fasha neh dah putus cinta dengan jejai. Heh


Dia mengaku beb dalam paper. Aku baca kat beautifulnara jap tadi. Atoiii larh si fasha neh. Geram betul aku dengan dia. Petak2 dia tipu sama aku. Pula tue agak lambat aku mendapat tahu berita neh. Tak pepasal dosa mengumpat aku terhadap fasha sandha menjadi berkurangan berbanding dosa pengumpat2 yang len. Heh


Aku percaya si nora danish mesti terlompat beruk ble baca berita cam neh. Hah.. rasakan dulu ko buat orang neh ko dapat balik. Namun merujuk kepada situasi si fasha neh aku rasa dia no hal larh. Dia kan jenis slumber. Kalau si jejai dapat madu [errk madu ke?] si fasha plak dapat duit. Lebih kurang win2 situation.


Kalau korang tengok fb i love fasha sandha tue penuh dengan gambar2 peluk dia bersama si jejai.
Bagai mereka je bercinta dan pasangan paling bahagia dunia akhirat. Heh.

Last2 putus jua akhirnya. Fasha mungkin ingat dia dapat simpati kot. Tapi aku tak heran nak simpati kat ko fasha, pasal ko ban aku dari fb ko. Siyes. Aku nak balas dendam neh. Aku nak gelakkkan ko je. Tah2 bukan aku je gelakkan ko, silap2 satu malaysia gelakkan ko fasha..


kah kah kah


Nasiblah ko, lenkali jgn rampas laki orang, jangan rosakkan kebahagian rumahtangga orang lain, sekarang dah terkena kat ko balik fasha.. amacam ada sakit ka? Confident aku ko kena kutuk beb..

kah kah kah


Ameno : Fasha, ko dengan jejai bergaduh pasal mak ko bela ko pakai bikini kat bali ke fasha? Dalam utusan last week ada siar pasal neh fasha. Hahahahahah

GST sudah dilaksanakan?

Baiklah minggu neh dan minggu lepas terlalu banyak rakan2 facebook saya bertanya adakah GST sudah dilaksanakan di malaysia sedangkan ikut laws, GST sepatutnya ditangguhkan untuk perbahasan lanjut di parlimen pada tahun ini.

Mereka bertanya ada sebab nya. Mereka hadirkan bukti dalam group saya benci harga barang naik, sebuah group yang mana kita membincangkan hak2 pengguna yang telah tertindas akibat kenaikan harga barang yang dilihat sangat mendadak sejak dua tahun kebelakangan ini ataupun lebih tepat sejak RM = Rosmah Mansur = Mem jadi piem kita. Errr silap, jadi mem kepada piem kita, Najib Razak. Heh.

Berikut adalah antara gambar2 yang mereka SHARE di wall group terbabit ;



Aik.. makan satay pun ada GST ka?


Macam mana GST neh dikira aku pun tak sure sangat. Selama neh aku kurang pastilah samada bil astro dan broadband aku ada GST ke tidak, sebab selalu bayar tak guna bil pun.
Broadband aku mmg takde bill, bayar guna no broadband je, lepas bayar dapat resit, kalau apa2 hal check online.

Manakala bill astro pula selalu dapat lewat, so memang bayar dulu walaupun guna bill2 terdahulu.
Selain dari dua bill neh, memang aku tak guna line telefon rumah ke, maxis ke, apa2 ke, tapi ada rakan2 bagitau sekarang, seme bill termasuk bill telefon rumah pun ada GST.. aiyakk ada betul ka kawan?

Kalau ada betul, sebagai pengguna kita ada hak worr untuk mengetahui kenapa ini terjadi. Adakah kita telah ditipu sama seperti sebelum nya?
Jangan lupa sertai group ini, dan sharekan sebarang informasi yang berkaitan.

Ameno : Haizhhh apsal beria2 nak naikkan seme barang2 dan cukai segala bagai hah?