Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Benci BN bererti anda benci Allah !!

Entry neh pendek je beb. Cakap banyak jangan. Sila tengok bawah dulu ;


1. Gaji kerajaan BN dia ambil..

Mana kerajaan BN dapat duit utk bayar gaji? Heh

2. Bonus kerajaan BN dia sapu..

Mana kerajaan BN dapat duit bayar bonus? Heh

3. Saguhati kerajaan BN dia balun..

Mana kerajaan BN dapat peruntukan untuk agih saguhati? Heh

4.Kufur nikmat pada kerajaan BN..

Sapa bagi nikmat pada kerajaan BN? Heh

Kufur nikmat hanya kufur kepada Allah swt kerana Allah swt adalah tuhan yang Esa.
Tiada istilah kufur nikmat kepada BN kerana BN bukan Allah swt dan tidak akan mungkin pula menjadi Allah swt. Heh

Tahu cara2 nak bersyukur ka?

- solat lue jgn tinggal
- zakat lue jangan lupa
- puasa lue jangan lari
- Alquran lue jangan mengarkib
- sedekah lue jangan kedekut
- Laksanakan hukum Allah swt
- Berjihad di jalan Allah swt.
- Mati lue demi Allah swt.

Saat lue lupa Allah swt adalah saat lue lupa bersyukur. Heh

Ameno : Apa itu kufur nikmat? Sejak bila firaun hidup kembali? Ikut rekod sejarah, hanya firaun yg mengakui mereka tuhan.. apakah di negara kita sudah ada firaun? Heh.

Must read! Bukti Cikgu Mala fail subjek agama!

Saya dapat tahu bahawa cikgu mala sedang mendahului carta pilihan pengundi berbanding azahar. Oleh itu bagi memenangkan azahar saya sedia memikul tanggungjawab untuk menfitnah cikgu mala bertubi2 dalam entry ini. Heh

Sila tengok kat bawah ini ;

Salinan ini saya dapat dari papa gomo. Entah dari mana papa gomo dapat maklumat sulit ini saya tidak pasti. Akan tetapi saya dapat tahu bahawa muyiddin yasin ialah menteri pendidikan malaysia. Oleh itu saya minta lebih baik kita buat2 taktahu siapa dalang di balik kisah ini. Heh

Motif utama menyebarkan sijil ini adalah untuk mengutuk cikgu mala. Nak kutuk subjek english rasanya. Bagi gomo dan umno, jika hari ini kita tak pandai english, maka 1o tahun akan datang pun masih begitu juga. Pendek kata, walaupun cikgu mala masuk maktab dan telah menguasai bahasa english, mereka akan tetap buat2 tak nampak dan tiada pula niat nak menyebarkan sijil maktab perguruan tersebut untuk buat perbandingan yang adil. Jika adil saya percaya papa gomo juga tidak akan bodoh2 tutup [watermark] salinan sijil spm yang mana cikgu mala dapat 1 [cemerlang] subjeknya. Heh

Dan jika adil itu memainkan peranan, maka sijil ini tidak akan tersebar pun. Heh. Dan jika adil itu ada dalam jiwa mereka, maka sijil MC juga tidak akan tersebar. Walaupun suami cikgu mala patut apply cuti tanpa gaji [lebih baik utk tolong berkempen, akan tetapi diyakini tidak akan di luluskan akibat hasad dengki sesetengah pihak] berbanding MC untuk tolong isteri berkempen, tetapi suami cikgu mala tak berbuat demikian. Di sebabkan kami tiada modal untuk kutuk cikgu mala, maka kami bersepakat untuk mengutuk suami cikgu mala sambil2 mencari idea untuk menjahanamkan rumahtangga cikgu mala. Bloggers umno macam kami mmg begitu sikapnya. Heh

Kisah rumahtangga cikgu mala kena amek peduli juga. Kisah rumahtangga cikgu mala bukan kisah peribadi. Kisah rumahtangga cikgu mala adalah ibarat bergosip di kedai kopi. Papa gomo bilang cikgu mala pernah bercerai dan berkahwin jadi tak layak jadi wakil rakyat untuk dun tenang. Walaupun najib dan rosmah pernah menjadi duda dan janda tetapi itu bukan isu besar kerana najib dan rosmah ialah perdana menteri malaysia. Manakala puan normala ialah bakal wakil rakyat dun tenang.

Dan demi memenangkan calon bn, shahrizat juga sedia berbakti. Pengorbanan shahrizat haruslah dihargai. Semoga ahti shahrizat yang sesuci murni sanggup pakai tudung lengkap untuk pastikan bn menang kali ini akan terbukti. Heh
Sekian fitnah saya. Selamat enjoy dengan dunia fitnah. Heh

Ameno : bloggers umno neh nak tolong umno ke nak kodem umno? Siyes, aku rasa dorang neh SB pakatan kot. Sebab seme posting2 yg merendah2kan umno akhirnya. Heh.

PANAS!! DSAI terorist, USA arah siasat segera!


Kesian aku dengan UMNO. Siyes. Kesian sangat2. Neh seme APCO jahanam yang bebal tue lah punya pasal. Sebab bagi skrip bodoh kat UMNO. Seme jalan citer bangang2 belaka. Tak tipu, itu aku. Heh

Korang baca skrip bangang kat bawah neh dulu.


1. Fitnah sodomi II


Atas nasihat APCO, UMNO upah Ezam, Saiful, Rahimi dan bazir wang berjuta2 ringgit untuk buat skrip yang ada lompang sana sini. Dengan si sayfool yang jadi cemuhan sbb tak berak utk simpan bukti dan bersolat tanpa mandi hadas. Itu tak masuk lagi beratus2 statement bodoh dan bukti2 yg mengkantoikan mereka. Heh


2. Fitnah ummi II.


Ingat skrip liwat je di ulang tayang, rupanya skrip Ummi pun ada episode daa. Skrip kali neh lebih baik dari liwat II dengan beberapa penambahan seperti blog Ummi, adegan air mata depan tv.. dan sesi saman menyaman. Namun tetap tak boleh tutup isu arwah ayah ummi yang tak mengaku Ummi anak dia, kisah seks Ummi dan sesi maki hamun ummi menerusi twitter oleh adik beradik sendiri. So.. belum apa2 dah kantoi beb, kantoi!

3. DSAI agent yahudi / pengkhianat negara


Tuduhan UMNO terhadap dsai sebagai agent yahudi juga telah mengelikan ahti rakyat Malaysia. Skrip ini juga hancus! Hancur beb hancur! Punyalah lama buat sandiwara dsai agent yahudi last2 kuar citer APCO Israel penasihat Najib.. sekali sapa yang jadi agent yahudi daa..? Heh

4. DSAI agent US / Perisik CIA


Ini juga salah satu skrip yang tak kurang BODOH nya dari apco. Heh. Agaknya time tue apco [baca : Israel] tengah bergaduh manja dengan US, dek kerana itulah tiba2 terpacul idea nak tuduh dsai perisik CIA. Konon nya nak kenakan US dan DSAI, ibarat pepatah satu batu bunuh dua burung, last2 Hillary dan Obama bagi projek baik punya kat Najib, terus tertutup isu perisik CIA neh.

Najib turut diherdik oleh penduduk Iran yang marah dengan tindakan Najib yang membatalkan bekalan gasoline kepada Iran. Sebab tunduk kepada tekanan US yang mendesak iran membatalkan projek nuklear. Iran penentang israel terkuat setakat ini selepas Turki. Malaysia? kita mencintai Israel. Israel lagi best dari Allah swt. Heh.


5. Terbaru.. ==> DSAI = terorist!


Asalnya Najib tuduh DSAI dibiayai oleh 2 putera Arab Saudi untuk kempen PR pada PRU-13 akan datang dan mengarahkan siasatan dijalankan tetapi tiba2 DSAI dilabel pro-terorrist oleh US. Sebab media CNN bongkarkan hasil siasatan ridayh bahawa 2 putera Arab Saudi terbukti tiada kaitan dengan tuduhan Najib tetapi DSAI dituduh bersetongkol dengan pengganas islam.

DSAI dibiayai oleh pengganas seperti ikhwanul muslimin [erkk IM pengganas ka? sejak bila? sejak tentang israel ka?] Dan Najib suruh mereka [Arab Saudi, US] siasat. Hishammuddin [sepupu Najib] suruh PDRM siasat. Malahan akan berikan kerjasama penuh kat US untuk pantau pengganas.


Arhh sudah.. APCO neh dah melampau.. Najib pun sama benak ahti. Kang tak pepasal US serang kita sebab nak buru satu terorist. Kang tak pepasal US ada alasan untuk menghancurkan Malaysia.. arhh sudahh.. skrip neh lagi bangang dari semua skrip2 di atas.


Aku ada satu skrip best. Skrip neh aku kasi free je kat Najib. Kalau APCO minta kat ko 77juta, aku takde minta2 satu sen pun. free je aku kasi ko Najib. Siyes. Ikut je skrip aku neh. Ini lebih baik dan lebih jimat. DSAI akan terkubur terus dan ko akan kekal brkuasa. Heh


Neh baca betul2 aku tulis ringkas je ;


1.mula2 ko cari pembunuh upahan.


2. peh tue ko arah dia bunuh dsai.


3. tak kisahlah apa cara, putuskan brek kereta ke, tembak ke apa ke lantak ko larh.


4. sejurus dsai mati, selesai masalah ko.


5.Insya-Allah rambut ko tumbuh semula.


6. Dan usah risau persepsi rakyat macam aku.


7.Rakyat macam aku hanya mampu cakap2 je dan cakap2 aku takan memamposkan ko najib.


8. Lepas tue boleh teruskan plan ko utk ranapkan umat islam di malaysia neh.


9. Ini lebey baik dari ko pecah kepala nak karang skrip baru tiap2 kali skrip lama kantoi.


10. Dan ini juga membantu ko menjimatkan wang rakyat. Heh


Amacam? setuju? Idea neh mmg idea aku, tapi ble ko dah berjaya bunuh DSAI nanti, sila jangan sebut nama aku. Tolonglah najib. Aku belum mao mampos lagi dalam penjara.


Ameno : Dsai terorist, pengkhianat, peliwat, perompak, perisik, dan perrrrrrdana menteri malaysiaaa.... bakal? Heh. Mao tak takot org tue..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...