Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Makcik naseem you sapa? Apasal you ada ic malaysia?

Makcik naseem neh sapa hah? Dia bukan orang india asal malaysia beb. Dia pakistan mari punya. Kalau nama orang india buatan malaysia pun tak main lah macam neh. Korang tengok bawah ;


Aduh. Makcik naseem. Ko buat aku bengang lah. Kenapa warga pakistan macam ko dapat IC? Ko kahwin dengan orang malaysia ke? Kalau macam tue senang lah hidup ko. Panggil kaum kerabat pakistan satu kampung lepas tue panggil kaum kerabat india satu kampung lepas tue panggil kaum kerabat indonesia satu kampung lepas tue panggil kaum kerabat bangla satu kampung. 


Jangan lupa vietnam dan myammar juga. Panggil satu kampung. Ramai2 datang malaysia. Kahwin dengan orang malaysia. Dapat IC terus. Undi lah bn macam tue. Kalau nak take over negara neh pun okey. Patutlah ramai warga malaysia neh malas nak patriotik. Rupanya ada yang dapat instant kerakyatan. Gila betul. Tengok bawah ;


Makcik naseem neh bukan sahaja berbangga dapat ic biru walaupun bukan penduduk malaysia. Makcik naseem juga berbangga kerana boleh memilih macam rakyat malaysia yang tulen. Tak hairan aku. Memang tak hairan. Sebab tue bila ada berjuta2 melayu yang komplain kat majlis perbandaran kenapa tapak ekspo, tapak pasar malam segala bagai tapak ada muka2 pakistan, bangladesh, indonesia dan myammar aku tak heran. Menda tak hairan neh. Siyes tak hairan. 

Urmm makcik naseem, bila nak bergabung dengan indonesia + bangladesh + myammar + india [india mari punya] untuk amek alih malaysia neh? Rasanya bilangan yang diperlukan dah mencukupi lah makcik naseem. Di malaysia neh kalau tak jumpa 5 bangsa neh di satu2 tempat nescaya ko bukan berada di malaysia. Heh

Makcik naseem aku kecewa dengan ko tetapi aku lebih kecewa dengan orang yang bagi ko ic biru tue makcik weh.. 


Ameno : Malaysia neh syurga pendatang ka?