Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Google translate cari pasal dengan rakyat malaysia.

Kepala hotak kau lah. Apahal pula tiba2 nak mengaitkan makna bangladesh dengan malaysia? Gila2 aku tak puas ahti. Tengok bawah neh hah ;

Google translator neh dah sewel. Kalau google search tue ada maafnya lagi. Ini translation. Takan pula makna bangladesh tue malaysia dalam bahasa melayu? Ada ka bangladesh tue english yang bermaksud malaysia? Lagi lah tak masuk akal sebab bangladesh tue kan memang nama negara. Pusing2 dalam bahasa english ka bahasa ka mesti kait2 dengan bangla gak. Musykil yang amat aku.

Agaknya ini lah pasal patriot bagi baju free kat bangladesh.. jangan2..

kah kah kah

1malaysia betul lah macam neh. Suruhlah 1kampung bangladesh mai malaysia terus. Senang. Habis citer.. tak sangka google pun iktirafkan bangladesh sebagai malaysia.. anyway apa kata kalau korang rajin bila korang check benda neh kat google translate sila pilih offensive kat ruangan "rate" tue. Lawak, lawak juga. Tapi benda neh siyes satu persinggungan <--  [ bahasa bangla kot neh.. ] yang amat2 besar buat kita rakyat malaysia.. siyes menyampah lah plak bila tahu.

Ameno : Patutnya bangladesh = patriot. Bukan nya malaysia. Huh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...