Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Video seks anwar ibrahim 16minit dah tersebar. - Panas tergolek.

Perghhh..

Polis lue memang terbaik.. gile arhh... epik-sen tul kerja lue bila babitkan pembangkang kan? Wa terpaksa paksa diri wa untuk tabik sama lue. 

Terbaek!!!

Inilah ungkapan yang wa dapat cakap ikhlas dari ahti neh. Lihat bawah neh beb ;



Dari apa yang aku faham kat atas neh ialah ;

1. Polis akan buka kertas siasatan baru kalau ada laporan.

2. Video seks yang di upload berdurasi 16minit panjangnya.

3. Video seks yang di upload ialah versi baru.

4. Video seks neh dah tersebar di beberapa blogs pada selasa yang baru berlalu [semalam].

Siasatan aku pula ;

1. Video seks versi baru belum tersebar lagi.

2. Tiada mana2 blogs umno mahupun pr pun yang sebarkan video seks berdurasi 16minit.

3. Papagomo kata akan disebarkan tapi bukan bermaksud ia dah disebarkan. Yang ada cctv tue pun mana ada berdurasi sampai 16minit bhai. 

4. Jadi polis tengah citer pasal apa? 

Sebab tue aku cakap polis malaysia terbaek. Benda belum keluar pun dorang dah bagi statement awal2. Ini membuktikan bahawa dorang memang epik-sen. So kalau aku tak puji polis terbaek aku nak puji apa lagi?

kah kah kah

Ameno : Ini kantoi ke apa?

Bukti umno fitnah Mat Sabu.

Baca apa yang tertulis di atas neh. Penulis yang menulis buku sejarah neh ialah arwah Ismail Bin Adnan. Sedikit info tentang dia boleh klik disini.

Satu benda yang umno tak faham ialah sejarah yang dipersoalkan oleh mat sabu sebenarnya bukan datang dari kehendak mat sabu sendiri. Dia pun dapat setelah pembacaan daripada pelbagai karya penulisan dan hasil perbandingan yang dirujuk daripada pelbagai sumber. Yang neh kenapa umno abaikan? Kang kata bodoh marah tapi masalahnya memang itulah sikap dorang. Penipu. 

Di tv tunjuk yang buruk2 je pasal mat sabu. Bab neh tak pernah pula dedahkan sekali kat dalam tv. Apa taknak heret sekali penulis buku neh? Bukan aku nak suruh umno mengheret orang yang dah meninggal dunia cuma aku nak umno hebahkan bahawa karya neh wujud. Napa dorang tak berbuat demikian di tv? Napa citer sikit dan sembunyikan banyak kebenaran? Itu sebab dorang sedang bermain politik disini. Itu sebabnya. 

Ada banyak masa, pergi larh bantu rakyat. Memang aku faham ahli politik kerja dia berpolitik. Tapi orang berpolitik tugas dia berpolitik dalam buat kerja bukan suruh ko berpolitik buat wayang. Kalau macam neh aku pun boleh jadi ahli politik. Gebang lebih kurang dah dapat upah.

Lagi satu sekarang blogger umno mengutuk2 mat sabu miskin bagai sebab minta sedekah untuk bayar ikat jamin. Ada gak yang cakap mat sabu sorok duit sendiri sebab nak guna duit derma untuk bayar ikatjamin. Entahlarh. Aku bukan mat sabu. Aku pun tak boleh nak jawab bagi pihak dia. Tapi yang aku heran apa yang blogger umno susah sangat pun dalam hal neh? Ada ke sekarang mat sabu minta duit dia or duit pemimpin2 dia? Ada ke sekarang neh mat sabu guna duit rakyat? Hermm.. macam takde. So jangan semak sangat larh.

Ameno : Parpu kari memang kaya sebab tue slumber kutuk orang lain miskin.

Hantu datang kat korang.

Peh. 

Gila

Hantu nak datang kat korang neh. Tak takut ke apa? Tahu larh zaman sekarang hidup dibelenggu dengan hantu je 24 jam. Macam2 hantu korang leh jumpa setiap hari dalam dan luar tv. 

kah kah kah

Tapi dengan ini hantu korang jangan main2 whorr.. ini hantu dasat punya. Sekali dia hantoo sama korang mampuih larh korang terseksa selama 5 tahun. Amacam? Nak kena sangat kepe dengan hantu neh? Kalau taknak meh ramai2 kita support bersihkan pengundi hanto di malaysia neh. Lihat bawah ;




Daripada sumber2 yang dipercayai hantu spesis neh takut dengan kaler kuning. Dan hanto neh juga dikenalpasti sebagai hanto import. So digalakkan kita mengguning ramai2 bagi membanteras penyebaran hanto neh. Segala urusan berkaitan tshirt di atas sila ke sini. 

Bersihkan hantoo sebelum mengundi. Kalau tak pr confirm kalah lagi. Heh

Ameno : hantoooo.....

PM Najib pengecut - Boo sama dia.



kah kah kah

kah kah kah kah

kah kah kah kah kah

Aku ingatkan bila dia berani pongpang2 kutuk anwar ibrahim dan pembangkang segala bagai dalam tv dan paper kerajaan dia berani sangat. Rupanya cakap je hebat tapi tindakan hampeh. Tarak. Beria2 kutuk anwar ibrahim takut larh, lari larh, pengecut larh, dah tue dia sendiri macam mana?

Ingatkan bila dah kutuk2 anwar ibrahim macam2 mesti larh kita membayangkan dia seseorang yang berani. Rupanya tidak. Cakap je eksyen lebih. Sebenarnya dia pun sama je dengan orang yang dia kutuk2kan tue. Buktinya di bawah neh. Dia takmo beri keterangan dalam kes liwat anwar ibrahim.

Apahall?

Baca bawah neh ;

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak dan isterinya Datin Seri Rosmah Mansor dijangka memfailkan permohonan untuk menolak sepina yang mewajibkan mereka untuk tampil sebagai saksi pada perbicaraan liwat yang membabitkan ketua pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim yang sedang berlangsung.



Menurut sumber yang memaklumkan Malaysiakini, pasangan itu akan memfailkan permohonan mereka pada hari ini.



Butiran mengenai permohonan itu setakat ini tidak jelas. Masa mereka akan memfailkan permohonan itu juga belum diketahui. -MKINI-

Rupanya berani act depan penyokong sendiri je. Bukanlah berani sangat sebagaimana yang dia gambarkan melalui kata2 dia. Kalau sungguh tak terlibat dalam kes liwat neh bagi je larh keterangan yang menjahanamkan anwar ibrahim. Apa susah. Ke susah sebab memang terlibat?

kah kah kah

lue fikirlah sendiri.



Ameno : kulit keras telur je rupanya..

Mereka dapat IC malaysia. [Video Inside]

Video lama yang aku tak pernah tengok. Tapi ada member di facebook share info neh kat fanpage. Thanks geng. Hehehe.. tak sangka aku benda neh masuk international news [seberang pun kira international gak kan].

Lihat bawah neh ;

 


Patutlarh orang sabah marah. Selama bertahun2 neh aku hanya terfikir napa larh member2 aku dari sabahan yang pernah keja kilang sekali dulu mereka marah sangat bila citer bab indonesia neh. Rupanya mereka ditindas. Ramai dah member2 sabah cakap pasal neh. Aku percaya pasal depa bukan cakap atas kapasiti politik. Cuma masa tue tak nampak lagi kaitan hal neh dengan umno pasal tak berapa nak amek port pasal politik. Masa zaman2 kena tipuliah. Ingatkan bn dan umno sosuci. Rupa2nya so fakcy. Dasat bhai.

Andai benar umno gunakan strategi seperti neh untuk raih undi pada masa dulu, memang tidak dapat nafikan mereka mungkin akan gunakan strategi yang sama pada PRU 13 kelak. Alamakkk.. habislah. Berapa banyak bangla, nepal, indonesia dan lain2 warga negara asing nak berkampung disini. Tak boleh blah. Negara ku negara mereka jua.

kah kah kah

Ameno : sadiss..

Review 1pengguna.com - berapa harga ayam itu?

Dah lama aku tak berkunjung ke portal bersejarah neh. Portal neh bersejarah sebab dia cipta sejarah. Sejarah yang dia cipta ialah portal neh bernilai juta2 ringgit. Di samping itu portal neh juga ialah portal pendua kepada portal yang pernah dicipta sebelum neh oleh kementerian yang sama tetapi tidak diupdate atas alasan apa aku pun taktahu so better jangan tanya aku.

Memandangkan hari masa awal dan belum ada apa2 berita jadi aku pun buang masa kat portal neh. Jom lihat review aku pasal portal neh.



keterkinian dalam portal neh ialah hari2 lama. Kesian. Takde larh popular sangat portal neh ismail sabri kan kan kan? Hheheh.. ada orang tue cakap portal neh lagi best dari facebook. Yeke? Tapi apasal update2 terkini dorang makan hari ye? Yang di facebook saya benci harga barang naik makan jam dan minit je. 

kah kah kah

lawak siot. Takpe. Itu hal kecik je. Aku tak rasa ini akan memberikan bad impression untuk portal bersejarah neh. Meh tengok yang lain pula. 





TADAAA.....

Eh.. dah boleh access larh benda neh. Hehehhe.. 


Korang tahu nak guna benda alah neh? Dont worry aku leh ajar. Tadi aku dah godek2 habis. Memula pilih locatian dan banding harga barang then masukkan tempat tue.. klik play untuk dia masuk ke dalam kotak kanan then baru pilih teruskan. Kerja leceh. Tak user friendly. Tapi sebab aku citizenfriendly so i decided not to complain but absorb je ketidakfriendlyan this portal.

Then aku proceed dengan aku punya niat iaitu nak banding harga barang.




Ini yang aku dapat pada hasil akhir. Part yang kena download tue siyes aku cakap kerja bodoh. Nak download untuk semak price siyes buang masa. Kenapa dia tak paparkan result je instead of guna kaedah download neh? Dont ask me coz i also want to know why.

Portal neh siyes aku taktahu nak cakap apa. Nak nages ke nak gelak ke apa. Aku serba salah. Duit rakyat berjuta2 habis semata2 untuk buat benda bodoh haramjadah neh. Aku rasa simpati + sayu plak pada diri sendiri sebab ada menteri bodohpiang. Kelebihan portal neh pada aku ialah ia tiada kelebihan langsung. 

nada

obso

tiada.

faham tak? Tak faham main sendiri portal tue habis citer. Heh

Samsung Galaxy tab review 

Ameno : Bowwsaannn

Mat sabu ditahan polis..

KAH KAH KAH 

Menyampah aku tengok polis malaysia buat kerja. Benda takde pape pun nak tahan. Benda yang melingkupkan orang macam fitnah2 dari bloggers umno haram nak amek port. Okey takpe dorang bagi alasan sama geng takan nak tangkap geng2 sendiri.. so minah meroyan si penghina islam tegar bernama hajjah sitt apa citer plak? Taknak pula tahan? Ke sama gak batch dalam master menghina islam?

KAH KAH KAH

Pape pun di ucapkan mucho2 thanks sebab memberikan kami satu lagi sebab kenapa PR harus jadi kerajaan pusat.. komawooo pdrmm komawoo.. baca bawah neh ;


Timbalan Presiden PAS, Mohamad Sabu, ditahan untuk diambil keterangan di Ibu Pejabat Kontinjen (IPK) Pulau Pinang sebelum dibebaskan dengan jaminan polis hari ini.

NONEKetua Polis Pulau Pinang, Datuk Ayub Yaakub (kiri), berkata Mohamad ditahan sejurus tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang dari Kuala Lumpur pada jam 7.30 petang tadi dan dibawa ke IPK Pulau Pinang.

Mohamad yang lebih dikenali sebagai Mat Sabu, tiba di IPK Pulau Pinang pada 8.30 malam dan dilihat meninggalkannya ibu pejabat polis itu pada 9.05 malam selepas keterangan beliau diambil.
Menurut Ayub, pemimpin PAS itu akan didakwa berikutan terdapat lebih 1,000 laporan dibuat terhadapnya berikutan ucapan kontroversialnya pada sebuah ceramah diTasek Gelugor pada 19 Ogos lalu.
"Laporan dibuat oleh waris polis yang kecewa dengan kenyataan Mat Sabu,” katanya pada sidang media di Georgetown.
“Saya gesa semua pihak supaya bertenang agar proses undang-undang dapat dijalankan,” katanya.

mingguan malaysia 280811 mat sabu dikecamPetang tadi, peguam pemimpin PAS itu, Hanipa Maidin berkata, anak guamnya dimaklumkan pihak polis bahawa beliau akan didakwa di Mahkamah Sesyen Butterworth esok.

Ini berikutan ucapannya berhubung isu Mat Indera dan tragedi Bukit Kepong yang akan dituduh mengikut Seksyen 505 Kanun Keseksaan kerana mendatangkan khianat awam.
Utusan Malaysia pada 27 Ogos lalu melaporkan pemimpin parti Islam itu dalam ceramahnya di Pulau Pinang sebagai berkata, Mat Indera wira sebenar dalam tragedi itu dan bukannya "polis British".

Ucapan itu mencetuskan kontroversi besar dan dikritik pelbagai pihak, terutamanya pemimpin BN dan meleret kepada polemik kemerdekaan negara dan sama ada negara ini pernah dijajah.
Jika bersalah Mohamad menghadapi kemungkinan dipenjarakan sehingga dua tahun, atau didenda atau kedua-duanya sekali. MK/-

Ameno : Nampak sangat barua nya weh..