BLOG SEDANG DIKEMASKINI..

Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.
@ WhatsApp 013-3689280

Identiti lelaki berbaju merah yang menyerang wartawan pada perhimpunan hijau 2 telah ditemui.. tett..

14:56:00


Korang dah kenal betul gambar kat atas neh pasal apa kan? Sekarang kita focus pada mamat baju merah tue je der.. 

Lihat bawah sekali ;


Dia pakai baju apa tue? Tolonglah jangan menafikan lagi. Media dan tv3 jangan bias lah weh. Napa tak lapor insiden kekacauan hijau 2 tue angkara sapa? Kalau kat masjid arti tue time sumpah eskay beria2 korang kutuk pr ek? Yang neh apa citer pulaaa??

Gambar diperolehi dari sini.

Ini link fb dia.  ==> klik sini.

Bersikap adil lah. Jangan buat siasatan dan tangkapan terpilih. Neh pun dah kira kami membantu menyelesaikan siasatan polis. Bukan campur tangan tapi tolong mempercepatkan proses keadilan. Tapi kalau polis masih enggan amek tindakan, nampak sangat bias nya der. Jangan marah lah kalau kami berpersepsi buruk kepada polis pula nanti. Bai.

Ameno : Gangster siot.. 

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

Langit Terbuka

Featured post

Selepas Disahkan Pegawai DBKL Terlibat Rasuah, Apa Tindakan DBKL Untuk Betulkan Keadaan?

Pendahuluan . 24 Ogos lepas kita digemparkan dengan berita seorang pegawai kanan DBKL berpangkat Datuk Seri yang telah ditahan SPRM pada...

Followers