Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Ini baru gambar sebenar Nik Aziz ketika masih muda.

Selama neh aku dok perhatikan jek bloggers dan cybertroopers umno sebarkan satu gambar. Gambar tersebut ialah gambar perkahwinan TGNA ketika di zaman muda. Usah kata gambar tue, dorang juga ada sebarkan satu gambar konon nya TGNA ketika muda ialah penyokong kuat umno.

Tah betul tah tidak aku tatau larh kan. Tapi kalau korang nak ikut nasihat aku, aku cadangkan jangan percaya langsung posting2 dorang sebab ikut pengalaman aku 10 yang dorang citer, sejuta kali ko tak boleh percaya. Lepas sejuta ko nak percaya, percayalah. Tapi kalau belum cukup sejuta kali, toksahlah percaya. Buang masa ko jek. Siyes.

Memang ada bloggers umno yang berilmiah sket dalam melontarkan hujah tetapi mostly yang tak berilmiah lebih menguasai platform. Kalau nak cari yang ilmiah korang buka lah blog english yang sokong umno. Kebanyakkan nya mereka neh stock2 pro m. Taksub pula kat batang tubuh dr mahathir. Itu yang buat slacknya pula.

Lihat jap gambar kat bawah neh ;

 
Mungkin ada yang dah tahu, mungkin ada yang taktahu, tapi posting neh khusus untuk yang tatau jek macam aku. Tapi sekarang aku dah tahu. Gambar perkahwinan yang konon nya ialah TGNA sebenarnya bukanlah TGNA langsung.

Tah mana2 tah depa cilok dan2 terus kaitkan dengan TGNA. Tak agak2 nak fitnah ulama. Lepas tue tengok kat bawah neh sat ;



Pakaian ala yahudi konon.

Bukan kah itu pakaian rasmi dalam sidang parlimen ? Tak silap aku pakaian tue lah antara pakaian kegemaran najib. Dah tukar ka ?

kah kah kah

Lepas tue korang tengok gambar kecik kat sebelah kanan tue. Itulah baru wajah sebenar TGNA ketika muda. Kat bawah neh pun ada beb ;


Rupanya TGNA memang suka perpaduan sesama umat islam. Tak pula dia galakkan perpecahan. Walaupun itulah yang dilaung2kan oleh umno sekarang neh.

Masalah yang kita hadapi sekarang neh ialah dalam PAS sememangnya orang islam dan memperjuangkan islam tetapi dalam umno belum tentu. Jadi nak berkerjasama atas nama islam memang takde masalah tapi masalahnya betul ke yang nak berkerjasama tue benar2 kerana islam. Faham tak?

So, aku rasa neh larh juga yang TGNA perjelaskan setiap kali bila umno asyik2 sebut dia antara tokoh yang menyebabkan perpecahan di kalangan umat islam. Siapa sebenarnya yang menimbulkan perpecahan kalau bukan parti merah yang terlebih dahulu main tikam belakang? Dulu dia begitu dan kini dia juga tiada beza. Kalau dulu tikam belakang sekarang depan2 dia tikam lepas tue tak mengaku. Dasat kan? Heh.

Ameno : Berhentilah sebarkan fitnah..

Does this video mean that we're racist? Wait, look closer…