Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.
@ WhatsApp 013-3689280

SAMAN MALU : Utusan kalah dengan Nizar Jamaluddin.


Sumber gambar : sini

Hadoii..

Lagi dan lagi. Mungkin utusan nak cipta rekod ;

1. Akhbar yang paling banyak kena saman.

2. Lepas tue paling banyak kalah dalam kes tuntutan saman.

3. Paling banyak kena minta maaf untuk elak bayar tuntutan saman.

KAH KAH KAH

Apa pun aku faham sangat. Kita sebagai manusia neh tak salah saling maaf memaafkan.. tetapi UTUSAN harus diajar juga.. lainkali kalau dia nak minta maaf suruh dia taip besar2 kat front page dan nyatakan satu muka surat penuh mengenai permohonan maaf.. 

Time sebar fitnah tak hengat donia... tapi minta maaf letak space kecik2 apa barang? Apa pun utusan belum lagi minta maaf kat nizar jamaluddin. Cuma dah minta maaf kat karpal singh aje.. apa pun kita tunggu dan lihat jika utusan nak minta maaf ke or nak bayar wang ke kat nizar jamaluddin..

TUNGGGGGUUUUU..

REVEALED: Telcos Have Been Using This Trick To Get You To Buy Their Services


Kenapa Nak Pergi Ke Eropah Sedangkan Negara Asia Ini Miliki Tarikan Yang Sama? Antaranya Ialah…


Kami Tanya En. Google Apa Barang Kami Boleh Beli Dengan RM20. Mesti Korang Tak Percaya No 6 Tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...