Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Kereta PROTON Najib yang cantik.

Lue ada? Aku takde.

kah kah kah



Lue pakai proton preve ek najib? Memang la bagus. Berkualiti tue. Gua setuju dengan pendapat lue bila lue kata proton preve berkualiti. 


Gua memang respect sama lue najib. Sebab tue lue takmo turunkan cukai kereta kan? Biarlah ramai yang eksiden disebabkan kenderaan low quality akibat tak mampu beli kereta yang bagus kan?

Biasalah kereta malaysia kan berkualiti tinggi nak mampos. Lue pun guna kereta malaysia apatah lagi rakyat malaysia kan? Tak heran la kenapa kerajaan buat kempen belila barangan buatan malaysia.


Hanya perdana menteri yang BODOH nak MAMPOS je tak beli barangan buatan malaysia bila pentadbiran mereka melancarkan kempen belila barangan malaysia. Hanya perdana menteri yang BODOH nak MAMPOS je tak beli2 kereta tempatan bila dalam masa yang sama dia dok puji2 kereta tempatan berkualiti tinggi.

Sama seperti hanya PENASIHAT PROTON yang BODOH nak MAMPOS je pakai kereta yang dikeluarkan dari syarikat lain bila dia sendiri mengklasifikasikan diri sendiri sebagai menjaga kepentingan PROTON dan beli la proton atas nama menderma.

Tapi NAJIB dan MAHATHIR mereka tak BODOH nak MAMPOS. Mereka tak buat kan perkara2 di atas. Mereka la manusia yang reti cakap dan reti buat. SYABAS gua ucapkan.

 
kah kah kah

kah kah kah kah

kah kah kah kah kah
Mahu Cuba Dapatkan IPHONE 6 DGN HARGA 418?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...