Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Gambar seks PEMIMPIN PEMBANGKANG sedang disebarkan..

Sekarang neh ada satu blog. Aku percaya blog neh blog baru diwujudkan. Biar aku terangkan apa benda yang blog neh sedang buat sekarang neh. Aku, sejujurnya tak minat nak amek tahu hal peribadi. Tapi, oleh kerana ia sedang disebarkan maka, aku boleh cakap ia memang akan memberikan impak tertentu.

1. Blog tue memaparkan beberapa keping gambar aksi panas.

2. Gambar aksi panas tue merujuk kepada pemimpin pembangkang.

3.Aku tahu pun kebetulan jek. Tadi on twitter dan ada blogger umno update blog.. aku baca dan bommm.. aku ternampak gambar2 tersebut.

4. Sekarang neh gambar seks tersebut.. aku tatau nak cakap apa. Sebab tak pasti samada ia benar, tulen, palsu, tipu atau apa.

5. Apa yang aku boleh cakap, bloggers umno sedang menjaja gambar neh.. 

6. Dan ia bukan anwar ibrahim. Aku ulang, ia bukan merujuk kepada anwar ibrahim.

7. So... aku harap sesiapa dari pkr tolong bagitau kepada pimpinan bahawa gambar tersebut berada atas talian. Responlah apa2 yang patut. Tue jek.

Kronologi. 

Mungkin boleh digunakan untuk siasatan lanjut.




Setelah memerhatikan blog tersebut aku dapati ;

1. Blog tue blog baru.

2. Saja buat sebab nak menyebarkan gambar individu yang dimaksudkan.

3. Ia rakaman dari sudut atas.

4. Ada video dalam youtube. Ia akan disebarkan tak berapa lama lagi.

Pimpinan PKR, bersedialah menjawab dengan segala apa yang patut. Di pihak aku? Aku nak dengar dulu apa kata pemimpin tersebut mengenai isu neh. Itu sahaja.



Updated ;


Aku baru perasan sumber blog asal yang mendedahkan gambar tersebut tidak betulkan tarikh blog dia.. dia letak tarikh lama.. sedangkan kalau lihat url dia ==>  http://scandalazminali.blogspot.com/2012/04/pendedahan-skandal-seks-azmin-ali.html?zx=3f0172d1182ad226 = entry baru sebab tulis 2012/04


Ermm..  
Ameno : Penat..

Ini gambar sebenar pendemo bersih bantai polis.

Yang kat bawah neh ka?



Atau yang kat bawah neh ?



Jawapan nya ialah kedua2 nya mungkin adalah gambar sebenar.  Aku dah teliti sehabis2. Tak nampak cam super impose atau apa. Untuk rekod, blogger umno cakap gambar baju belang2 = super impose.

Sebab ;

1. Pemandangan sekeliling [orang ramai] pakcik dan lelaki baju belang tue berbeza.

2. Lihat betul2. Sapa yang belakang pakcik tue dan sapa pula kat belakang orang baju belang2 tue.

3. Kesimpulan nya kedua2 gambar neh ialah dua gambar yang berbeza walaupun merujuk kepada satu situasi yang sama.

Aku tak pasti kalau2 pakcik baju kuning tue cuba nak serang polis tapi kalau baju belang tue memang sure nampak cam paneh ahti jek ngan polis traffic tue. Jangan2 member dia kot yang kena bedal dengan polis traffic ramai2 masa tue. 

Ada juga yang cakap budak baju belang = polis.

 
Ini pula pendapat aku ;

1. Aku percaya kedua2 individu neh ialah orang yang berbeza.

2. Size badan tak sama.

3. Kening tak sama.

4. Bentuk muka tak sama. Sorang lebih kurus, sorang lebih berisi.

5. Usia tak sama. Sorang budak muda dan sorang lebih berusia.

Korang tidak perlu tak perlu susah payah menganggap pandangan aku sewajibnya kena ikut. Korang bebas ada pandangan yang lain. Oke. 

Dan sekali lagi, aku berharap polis boleh tahan kesemua mereka2 yang terlibat dalam provokasi untuk siasatan terperinci. Kalau tak tahan, kita tak boleh menolak andaian wujudnya SB di kalangan pendemo2 bersih pada hari tersebut. Bai.

Ameno : Aku rasa zaharin perli jek kot ari tue..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...