Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Inilah Wajah Individu Yang Tunjukkan Isyarat Lucah Kepada Agung.

First,

Baca ini dulu,
Hari ini kita digempar dengan perbuatan yang sangat bangsat oleh seorang penyokong tegar DAP, menunjukkan isyarat lucah kepada konvoi DYMM Raja Permaisuri Agong... Kejadian berlaku di Lapangan Terbang Antarabangsa Bayang Lepas pada jam 1:05 tengah hari tadi. Si bangsat ini telah pun ditahan oleh pihak berkuasa.

Nama: LEONG PEI KOE
Umur: 29 tahun
Kerja: Quality Surveyor di sebuah kilang di Singapura
Pendidikan: Bsc Degree Building Economic and QS di Heriot Walt University Scotland, UK (2007)

Pada jam 12:50 tengah hari sewaktu rombongan DYMM Raja Permaisuri Agong berada di Terminal Perlepasan LTAB Bayan Lepas, Leong Pei Koe telah menunjukkan isyarat lucah kepada kenderaan yang diniaki oleh DYMM Raja Permaisuri Agong.

ASP Mohd Fakharuddin bin Abdul Hamid yang merupakan pengawal pengiring DYMM Raja Permaisuri Agong yang melihat gelagat lelaki tersebut telah keluar dari kenderaan pengiring dan merapati LEONG PEI KOE.

Amaran telah diberikan kepada lelaki berbangsa Cina tersebut yang dia boleh ditahan dan ditangkap di bawah Seksyen 294 (a) KK. Bagaimanapun, lelaki Cina itu mencabar pihak berkuasa agar menangkapnya dan berkata, di Pulau Pinang, polis Melayu tidak ada kuasa kerana Pulau Pinang adalah hak milik Cina.

Apabila ASP Mohd Fakharuddin menghampiri LEONG PEI KOE, lelaki Cina tersebut terus memberikan isyarat lucah beberapa kali. Dengan bantuan anggota PGA, akhirnya dia ditahan dan digari bagi siasatan dan tindakan lanjut.

Hasil siasatan polis mendapati, lelaki Cina tersebut tidak mempunyai rekod lampau, manakala ujian air kencingnya adalah negatif.

 
Read more at http://brojinggo.blogspot.com/2013/02/maklumat-penuh-penyokong-dap-hina-dymm.html#ECY4fdGi1hV5ATAc.99

Wajah lelaki tersebut ;
 


Oke, dia tunjuk fuck. Itu yang bloggers umno sebarkan. Fakta aku tatau. Aku pun tak dengar penjelasan dari dia. So takmo side mana2. Aku tengok isu jek.

Apa isu disini?

Dia tunjukkan isyarat lucah = fuck kepada Agung.

Boleh ke? Morally, tindakan ini tak elok. Bahkan dalam apa2 budaya, adat dan agama pun ia still bukan tindakan yang elok.

Yang kedua, kaitan dia dengan DAP. Dia tunjuk isyarat lucah. Oleh kerana dia cina dan2 kaitkan dia dengan ;

1. DAP

2. TOKOK TAMBAH CERITA YANG TIADA.

Dalam blog bro jinggo neh oke la, dia tak berapa nak tokok tambah. Tapi dalam blog lain memang banyak. Merepek tak tentu hala. Separuh benar tetap merupakan fitnah. Kalau nak karang sesuatu karang la dengan info yang seadanya. Tak pernah rugi ko menulis benda yang terang2 berlaku. Oke dia tunjuk fuck, so?  

Dah tahan kan. So tunggu je la kes dia dibicarakan. Kalaupun dia penyokong DAP, so what? Kalau pun benar dia anti monarki, pun so what? Itula hak dia sepenuhnya. Pendirian kita adalah hak kita. Ia bukan sesiapa patut kawal dan tentukan.

Tetapi apa pun kepada mereka2 yang tolak sistem monarki, elokla kita bersama2 membidas sultan2 yang mengamalkan pembaziran dengan fakta. Tak guna kita tunjuk2 fuck apa seme neh. Alih2 kita kena balik. 

Tak kira la nak citer pasal pembaziran ka, projek ka, hipokrit bab islam ka apa ka, kita kena berikan hujah. Bukan isyarat lucah. Biarlah orang nak kata apa2 pun. Kata kita jahat la nak tumbangkan pemerintahan beraja la apa la, itu hak mereka untuk berkata2. Di pihak kita, kita boleh teruskan misi dan matlamat kita tetapi tolongla gunakan landasan yang tepat ketika sampaikan misi tersebut.

Tunjukkan fuck hanya dapat kepuasan sementara, kalau bagi hujah insya-Allah ramai yang akan buka mata. Renungkan.
The 13 Coolest Things To Have Ever Happened Onboard AirAsia Flights

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...