Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Najib Razak dimalukan di konsert PSY [Video Inside]

Suara rosmah mansur memang sedap. Patut dah lama dah jadi penyanyi. Rugi woo. Bakat terpendam tue.

Hehe.

 

Rosmah Mansur menyanyi sempena majlis sambutan tahun baru cina di penang yang mana dianjurkan oleh BN penang. PSY antara artis antarabangsa yang dijemput untuk menjayakan sambutan tersebut. Beberapa info yang aku berjaya collect ialah ;


1. PSY bergegas kembali ke tanah air dia selepas habis pertunjukkan.

2. Persembahan PSY yang berapa minit tah mencecah jutaan ringgit. Ingatkan dalam 2 jam ada kot. Mana ada. HARAM. Dah la BAYAR MAHAL NAK MAMPOS.

3. Ada news cakap jumlah hadirin ialah 30k, ada pula yang cakap 50k, tak sure mana satu betul. 

4. Tetapi ada kumpulan2 yang hadir memakai baju kuning dan hijau. Lihat bawah ;

5. Menurut ASD, dia cakap ;









Apabila Najib melaungkan.. "Are you ready for Psy??"

Jawab yang hadir.."READY!!!"

Najib ulang sekali lagi... "Are you ready for Psy??"

Sekali lagi jawapannya dari yang hadir.."READY!!!"

Tapi bila Najib laung " ARE YOU READY FOR BN??..

Malang sungguh buat Najib bila hadirin menyahutnya dengan "NOOOOOOOOOOOO!!!!!"     



WOw..

Sekali terkena la plak. Kalau sesiapa rakamkan perkara tersebut, mohon share. Aku nak tengok suasana dia.. especially muka PM kita bila terima NOOOOOO as return. 

KAH KAH KAH

Info selanjutnya akan dikemaskini selepas ini. 

Nah, video yang dinyatakan. Mujur ada rakaman dari facebookers. Kali neh secara RASMINYA suara2 mereka yang mengatakan NO kepada BN itu mewakili suara aku juga. Najib tanya dan kami telahpun nyatakan pendapat kami.

BIG NO TO BN, OKE? BIG NO. FACE IT LA NAJIB.

KAH KAH KAH 

  
Fulamak, ganjaran dia! Memang patutlah orang asyik cakap pasal Axiata Cup ni…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...