Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Berita Harian Kantoi Fitnah Pegawai Polis. [SEBARKAN]

Oi berita harian. 

Lue dah kantoi maut oit. Habislah lue. Kita orang akan sebarkan di blog, twitter, facebook dan forum. Mampuih la lue. Ini la pengakhiran lue yang suka sebarkan fitnah dan propaganda murahan. Ini zaman internet bhai. Sekali lue tipu, orang tahu, orang akan cakap terus terang. Ini bukan zaman dulu. Zaman layan berita depan tv then main percaya. Esok pagi plak p sekolah layan paper media arus perdana. Ah sudah. Masuk lagi propaganda lue dalam otak gua.

KAH KAH KAH

Bersyukurlah. Bersyukurlah akhirnya aku terselamat dari terus menjadi mangsa propaganda korang. Ya, aku bersyukur untuk itu.

KAH KAH KAH


Kisah di atas mengenai seorang pegawai polis yang memberitahu berita harian telah memetik nama dia untuk tujuan pemberitaan. Persoalnya macam mana wartawan boleh main petik je nama orang? Adakah ini bermaksud main petik nama orang suka2 memang kerja sang2 wartawan ini? Adakah ini first time? Banyak kali? Ramai dah menjadi mangsa? Lue fikirlah sendiri. Hehe.

Apa pun terima kasih kepada polis tersebut. Anda berani menyatakan kebenaran dan kami salute.

Rujuk sini untuk info lengkap oke. Kredit dan info dari dia.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464135606992573&set=a.369278869811581.84962.368481023224699&type=1&ref=nf   
The 13 Coolest Things To Have Ever Happened Onboard AirAsia Flights

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...