Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Demo Hentam Anwar ibrahim Jumaat Depan - Sebarkan.


Ye ye ye.

Aku sedang sebarkan.

Orang2 umno akan langsungkan satu demo berkaitan anwar ibrahim minggu depan. Demo tersebut bertajuk gerakan rakyat : Anwar Dalang Lahad Datu.

Ia akan diadakan selepas solat jumaat. Perhimpunan jam 1.30. Zohor bukan masuk time 1.28 ke kat kl? Hehe. 

Yang aku heran kenapa mesti hari jumaat ? Kenapa mesti selepas solat jumaat? Owhh nanti orang seme keluar ramai2 dari masjid lue tangkap gambar cakap orang berdemo sokong tuntutan lue, betul tak?

Hahhhhh gua dah dapat tangkap permainan lue kat sini. Takpe2. Lue rilex dulu. Jangan terasa dikantoikan. Gua kesian misi lue belum berjalan lagi neh. Lue boleh teruskan misi demo lue.  Tapi jangan expect kehadiran yang ramai plak oke. Silap2 lue kena booo lagi. Jangan lupa buat persediaan dari segi mental oke, kalau kena boo takde la ahti tisu menangis on the spot plak.. 

Dan jangan bagi risalah2 bengong.. dari apa yang gua selalu dengar.. risalah2 lue selalu tak mendapat sambutan. Yang amek depan mata buang depan mata pun ada.. adoii. Kesian. Duit seme tue der duit. Beli makan pun ada untung. Buat belanja geng2 yang penat lepas berdemo melalak jerit marahkan Anwar. Betul tak? 


KAH KAH KAH 
Ipoh Mali Ape kata Hari Jumaat tu, Di Masjid Negara. ...Geng Pakatan Rakyat Kita Agihkan Akhbar Suara Keadilan Percuma Kat Geng Bangang ni... Biaq Dia tahu sape Tali Barut Pengganas Sulu... kah kah kah

Fulamak, ganjaran dia! Memang patutlah orang asyik cakap pasal Axiata Cup ni…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...