Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

PDRM tiada BUKTI Tian Chua Melakukan Kesalahan.

Isu neh dah 3,4 hari. Tetapi semalam lebih panas dari kelmarin. Actually isu neh sepatutnya dah reda. Tetapi tv3 terpaksa mainkan semula disebabkan mereka terpaksa slowdownkan isu dsai dalang pencerobohan di lahad datu. 

Dalam perkembangan yang berkaitan, utusan juga dah tukar format pemberitaan mereka dalam isu tersebut. Mereka dah mula melaporkan menggunakan translation yang betul dan tepat bagi merujuk petikan akhbar reuters dan manila times. Tahniah. Satu langkah yang bijaksana apabila anda mahu mengelak dari membayar saman rm200juta. 

Sementara ada masa neh, elok minta maaf je la.

Hehe.


Ahli PAS mengamok. Marah kat Tian Chua. Laporan oleh utusan.

Kenyataan yang buat depa seme mengamok pasal tian chua boleh rujuk sini.

Setakat neh jumlah laporan polis yang dah dibuat ialah 464. Dibuat oleh pelbagai pertubuhan, NGOs dan wakil2 dari parti tertentu.

Cuba bayangkan. Report polis dah 464. Tapi sampai sekarang polis masih tak menahan lagi si tian chua neh. Kenapa?

Adakah kerana tian chua itu tidak bersalah?

Kertas pendakwaan pun tak dibuka. Siasatan pun tak dijalankan. What happened?

Apa logiknya report polis yang beratus2 itu kalau akhirnya polis tetap tak amek kes tersebut? Jadi sia2 ke apa?

Kesian nya korang. Penat melalak depan tv. Penat protes bakar bendera muka tian chua hapa seme. Penat kumpul ahli2 untuk report polis. Last2 PDRM bakolsampahkan laporan korang macam tue jek. Tian chua tetap sedap2 makan nasi travel sana sini ceramah dengan senang ahti. Main twitter keluar tv masuk paper dapat publisiti.

Sabar la ek. Tue la nasib orang bawahan macam korang. Bukan VVIP pun sampai polis nak melayan bagai.

KAH KAH KAH  
8 Affordable Beach Destinations For A Relaxing Getaway