Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Anak Hasan Ali Lawan Arus.

Wowwww

Terbaek ah.

Mendapat info dari rakan fb yang anak Hasan Ali tidak searus dengan perjuangan abahnya. Kira nya dia lawan arus la.

Padan la kalau tengok status2 update yang di update di wall facebooknya lebih kepada perjuangan parti pas.

Banyak kata2 hikmah yang dikongsi berkaitan dengan Tuan Guru Haron Din. Maybe idola peribadi kot. Cuma nya yang menarik bila sang anak mula mempersoalkan hala tuju JATI..

Lihat status kat bawah neh. Hehe. Betul gak apa yang dia cakapkan tue. Dok pongpang2 last2 in the end still support korupsi, rasuah dan blablabla yang tak guna tue. Nak buat apa?

Itula.

Jadi bebas atau neutral macam MAZA ke UZAR ke takpe. Ini kalau jadi BEBAS macam Ibrahim Ali baik tak payah. Buat hilang respect orang je la korang neh.

Kah kah kah


The 13 Coolest Things To Have Ever Happened Onboard AirAsia Flights

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...