Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Marina Mahathir Sound FB Page UMNO.

Tadi ada member facebook dan member wassap pass satu info. Kata mereka Marina Mahathir telah bertindak betulkan beberapa benda mengarut yang disebarkan oleh page kami sayang tun mahathir tue.

Tak pasti la betul ke tak betul tu account facebook Marina Mahathir yang original pasal aku via mobile jek neh tak boleh nak check tapi kalau betul ada baiknya admin page tersebut betulkan balik benda2 merepek yang dorang sebarkan pasal Mahathir. Kalau difikir2 bukan pasal Mahathir jek, pasal bab lain pun berlambak2.

Fakta bukan bermaksud tulis berbunga2. Fakta maksudnya apa yang ditulis mestilah bebas dari unsur auta.

Hehe.

Apa pun korang baca la sendiri apa yang Marina Mahathir cakap kat page tue kat bawah neh sendiri. Harap2 betul la fb ori dia. Kalau tak aku yang kena betulkan post.

Mampuih.

Kah kah kah

Bai.


Fulamak, ganjaran dia! Memang patutlah orang asyik cakap pasal Axiata Cup ni…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...