Untuk pertanyaan/iklan/berita sila hubungi saya disini orderonline2010@gmail.com.

Review 5 Minit Filem Anak Rosmah Mansur.


Gila babi punya lucahhhhh.

Ahhh sial ahhh. Belum pape lagi mood aku dah dikacau oleh anak Rosmah. Kuat betul penangan Rosmah Mansur terhadap diri aku. Sebentar tadi aku dah pun tengok (memang sengaja tengok) filem anak Rosmah.

Selepas 5 minit aku tak boleh teruskan untuk menonton filem tersebut. Nak tahu kenapa? Jawapan nya ialah ;

LUCAH

LUCAH

LUCAH

LUCAH

LUCAH

LUCAH

Dan err LUCAH LAGI.

Dalam masa 5 minit = babak permulaan filem. Bayangkan dalam masa 5 minit, adegan2 lucah keterlaluan sudah pun ada dalam 3 babak. Gila babi betul.

Adakah anak Rosmah sebenarnya buat filem lucah? Bukan nya filem yang diselitkan dengan adegan2 lucah. Ini membawakan dua maksud yang berbeza tahu.

Filem lucah = filem yang memang lucah. Pasal lucah lucah lucah dan lucah.

Filem yang diselitkan dengan adegan2 lucah = filem yang bukan filem lucah tetapi ko selitkan dengan adegan2 lucah atas nama jalan cerita.

Eeee mama Rosmah. Cuba la nasihatkan sama anak kesayangan ko tue. Najib Razak. Jangan nak lepas tangan. Anak tiri pun still consider anak juga. Apa bendaaaaa la anak kesayangan korang buat filem macam tue. Memalukan aje imej orang Islam, tahu tak? Dah la guna duit sapa2 tah.. itu pun memeningkan ai juga tue.

Mungkin ada yang tahu dan mungkin ada yang tidak tahu tetapi jangan harap la aku nak bagitau. Peminat2 filem tak payah cakap la. Dorang memang tahu nak cari kat mana pun. Aku dengan ini meminta agar pihak SKMM  block juga link filem tersebut. Tak guna kot FINAS block di pawagam semata2. Dunia tanpa sempadan neh bhai. Kat internet orang boleh tengok tue bhai. Gila betul la. Bayangkan anak beranak sedara mara adik beradik abang kakak remaja budak2 yang ko kenal tengok? 

Jijik aku rasakan selepas menonton filem tersebut. Ahh gilaa. Terasa macam nak pergi samak mata. Itu baru 5 minit punya citer tahu. 5 minit wa cakap sama lue. Aku dah pun email SKMM. Aku meminta SKMM untuk block terus website tersebut. Biar aku dan korang semua jangan tengok filem lucah anak melayu orang islam. Malu bhaiiii. Maluu. Kat manaa la den nak lotak muko neh. Dah kena cop penengok filem lucah. Alamak aiii.
Does this video mean that we're racist? Wait, look closer…